Hälsa, retreats och resor

Hälsa, retreats och resor

För att se aktuella resor och retreats gå in under "Nyheter" här på sidan!

Sedan 2014 har vi skräddarsytt retreats och resor, i egen regi och i samarbete med andra aktörer! Vi ser det som att vi skapar förutsättningar för att var och en ska få skapa sin egen hälsa.

Det kan vara en arbetsgivare som vill skräddarsy en dag med fokus på hälsa, arbetslaget, möhippan eller kompisgänget. Eller så följer du med på någon av alla våra evenemang som vi skapar.

Många års erfarenhet och gedigen kompetens kring människor, hälsa och utveckling gör att vi känner oss trygga i våra koncept och älskar att skapa dessa resor, kurser, föreläsningar, minnen och utveckling tillsammans med er!

Resorna har varit belägna på stora gårdar i Roslagen, mysiga torp, kursgårdar och även i vårt älskade Nerja i södra Spanien.

Resorna har varit väldigt populära och här är några av deltagarnas kommentarer från vår senaste resa till Nerja i jan 2019:

”Ett fantastiskt härligt koncept, värmen och kärleken i: Yogan, maten, miljön, samtalen, teman, utflykter, som sagt, ALLT!”

”Du är en fantastisk yogainspiratör, du ser allas olika behov”

”Du förmedlar på ett mycket fint sätt, så att alla kan va med”

”Super nöjd med hela paketet”

”Jag har kommit närmare mig själv”

”Det bästa med den här resan var, yogan, gruppen, sömnen, insikterna, delningarna, NI!”

”Jag har fått nya verktyg/synsätt att gå vidare i livet och större självkännedom, jag är så tacksam”

”God mat, bra yoga och yogalärare, bra gruppstorlek”

”Allt känns så fantastiskt bra!! Yogan, programmet, teman och maten. Bra variation”

”Tack för en toppen-resa, jag åker hem med ny energi! Ni har varit så bra med allt på resan!”

”Allt var bra, allt sammantaget, ni är bäst!”'

RehabYoga

I samarbete med både kommun och landsting har vi bedrivit rehabyoga med MediYoga och i den formen haft över 300 tillfällen och träffat många människor med olika besvär och förutsättningar. Dessa har varit populära och hjälpsamma för de flesta. I utvärderingar svarar 98% att en upplever en förbättrad hälsa under och efter avslutad kurs. Dessa kurser sker på uppdrag av olika uppdragsgivare. För referenser eller mer info kontakta oss så hjälper vi dig.