Skip to content
070-9321553 info@atmajala.com

ATMAJALA PÅ INSTAGRAM

~Tack alla cafebesökare & stammisar för denna fina säsong! Vi ser fram emot att laga veganskt och koka kaffe i vår igen❄️☃️❄️ Nu blir det yoga & kurser på schemat framöver! Håll koll här, på webb & FB!

Yoga, kurser & lokalbokningar fortskrider som vanligt💫🧘🏽‍♂️🙏✨En trappa upp på fina Atmajala🏩💕
.
#atmajalacafe #atmajalameetup #atmajala #atmajalayoga #visitnorrtalje #norrtälje
...

82 11

Välkommen till en gratis yogaklass!
För dig som vågar prova eller dig som bara längtar efter mer yoga. Varmt välkommen!
Det kommer att bli en kundaliniyogakurs på onsdagar kl 17 på vårterminen nästa år så håll utkik. Även fredagar kl 08.15.

Anmälan (begränsat antal platser): @gianharpriya
Annette Nilsson, certifierad Kundaliniyogalärare enligt Yogi Bhajan
...

47 5

Onsdagens Meet up!
”När hjärnan går på högvarv”

En föreläsning om vilka utmaningar hjärnans ställs inför i vår tid och vad vi kan göra för att förstärka vår hjärna och minska risken för demenssjukdomar.

Elena Malmfeldt @halsokunskap ♥️☕️👂🏽
Som vanligt en Selma i entré o det ingår gröt o kaffe/te!
...

14 0

Nuuu kööör vi!!! 🚚

Ja, nästan ialla fall😉

Öppet ons till lördag denna vecka!! Men du!! Läs det här innan du scrollar vidare!: ~Vi jobbar med ett litet projekt och tar en del av Atmajala, våra barn och hund till Spanien för 3:e året i rad, 16 dec till 1 april denna gång.

I år åker vi ner med en lastbil, genom Europa, den är full av tom reklamplats! Vi tänkte att vi skulle passa på att göra reklam för Norrtälje! Vi skulle vilja visa upp alla fantastiska företag och skäl alla har att besöka just Norrtälje!🥳 Vill ni vara med?

Vad: Logga 1x1 m på Atmajala bilen.

Syftet: skapa mer synlighet till staden, besöksmålet: Norrtälje stadskärna.

Målgrupp: turister och besökare från Sverige och andra delar av Europa.

boka: (obs, maila för prisinfo!) Reklamplats på 1x1 m förslagsvis er logga.

Alla som är med får också; Delta med en egenförfattad text tillsammans med en valfri bild. Som vi publicerar på sociala medier någon gång under perioden.
#visitnorrtälje #camiónamarillo #norrtälje #atmajalaworld -Är taggar vi tänkt använda.

Med stor sannolikhet kommer bilen sedan fungera som ett rullande ”air bnb” och finnas uppställd på olika platser, främst i södra Spanien!

Rutt på väg ner:

Sverige

Tyskland

Luxemburg

Frankrike

Spanien

Vi garanterar er synlighet på bilen under resan och inlägg på sociala medier. Vi försöker vara aktiva och uppmärksamma om ni gör inlägg under denna period, med taggarna, tagga/dela oss gärna eller skicka länkar så kan vi dela. Vi förbehåller oss rätten att dela det vi kan och försöker att vara så rättvisa som möjligt.

Följ oss på vår resa!! Endast 9 av 18 platser kvar! Du anmäler ditt deltagande till info@atmajala.com och bifogar: (1) din logga som pdf (alt annan högupplöst bild) (2) en text om ditt företag och varför besökaren ska besöka/använda just er verksamhet/produkt (3) fakturauppgifter (4) förslag på fler/andra taggar vi kan använda!
När: Senast den 30/11 behöver vi ha din logga, men gärna så snart som möjligt.
Vi svarar med en bekräftelse, skulle du inte få en bekräftelse så skicka ett sms!
🙌🏽🥳
...

119 18

~HärlIg feeling idag när solstrålarna tittade in🤩💫🌿🙌🏽☀️
Öppet ons-lörd 10-16! Välkomna🤗

Imorgon kl 18.00 pratar vi solskenshistorier o berättar om vinterns resor! Välkomna!!☀️
.
.
#fika #lunch #soppa #magisksallad #himmelsksallad #veganlasagna #eko #vegan #atmajalacafe #atmajala
...

48 2

Onsdagens meetup 08.30 gästas av:
Käthe Rubensson
Fd Begravningsentreprenör som berättar om erfarenheter o vikten av att prata om döden.

Vad händer kring döden?
Gör det enklare för dig genom att fundera lite kring ämnet med oss.

Trots att döden är ett känsligt ämne för de flesta av oss så finns det idag ett uppdämt behov av att hitta ett forum där man får ställa frågor och dela sina funderingar kring den sista tiden i livet.

Vi behöver möta våra tankar och rädslor, göra oss bekväma med tanken och i lugn och ro få utrymme för att planera för begravningen. Att få detta utrymme gör det enklare att hantera sorgen.

#atmajalameetup #atmajala #visitnorrtalje #visitnorrtälje #visitroslagen #norrtälje #fika #föreläsning #frukost #berätta #lyssna #grötfrukost
...

14 4

Vädret är som vädret är.. kom in på enhällig fika!!💕☕️🌿 Har du testat vår rödbetslatte än?😋 ...

69 4

Soppa till lunch?🌿🌱🍵🍴
.
.
#atmajalacafe #atmajala #eko #green #gröntärskönt #lunchtime #vegan #fika
...

78 6

”ta tag i draken inom dig” Imorgon 08.30 Nina Hamrin @ninazens på Atmajala meetup! Ladda ner appen o boka din plats!! 💫🐲🐉♥️☕️ #atmajalameetup #zensnature #drake #norrtälje #visitnorrtälje #fika #frukost #föreläsning ...

25 0

~En liten påminnelse!✨🍁🍂❄️
Caféet håller öppet ons-lör under nov-dec!☕️♥️
Mer aktivitet i yogadelarna denna period! Håll utkik på sociala medier och hemsida för aktuell info!! .
.
#atmajalacafe #atmajala #atmajalayoga #fika #lunch #yoga #möten #meetup #träffas #eko #kaffe #fika #raw #vegan #bethechange #vila #återhämtning
...

58 2

En sån här dag idag!! Massa färg och fika bör tilläggas!!☝🏻🤓🌹☕️ #kompåfika #lunch #sällskap #fika #eko #vegan #raw #mysinne #tändaljus #kaffe #te #ljus ...

69 5

Jodå, vi har öppet en stund till! Men sen drar Caféet ner på farten en stund för vi ökar takten i andra äventyrliga delar och på övervåningen (yogasalen) Det här vill ni inte missa! Håll utkik i stories😉💫✨ Snart så!!🙌🏽🚚☀️🥳 .
.
#camiónamarillo #gulbil #atmajalaworld #trucklifestyle #atmajala #lifehack
...

41 1

Imorgon är det dax igen!! @veronicahartwigjohansson kommer och håller i onsdagens meetup som heter ”smärta som drivkraft” Ladda ner appen och kom å lyssna! 🍵☕️♥️👂🏽 kaffe/te och grötfrukost inkluderat i din ”Selma”!
#meetup #atmajalameetup #lyssna #mötas #berätta #smärta #smärtasomdrivkraft #livet #atmajala #atmajalacafé #kaffe #grötfrukost #te
...

33 0

~From den här veckan har vi öppet ons-lör 10-17🍀☕️🌱🥕🌶🍆🥬🥔
Nu sätter vinterverksamheten igång på riktigt!!🙏💫
Först ut är kortkurs i MediYoga (fullbokad)
Sen är det helgretreat i Roslagens famn helgen 13-15 dec, en helg full av mystik, återhämtning, introspektion, tystnad och såklart massa härlig plantbaserad mat🌱 (info kommer på hemsidan under kvällen)
Redan imorgon kl 18.00 eller den 21/11 kan du komma och lyssna och låta dig inspireras av vinterns härliga resor/retreats! Anmäl dig gärna så vi vet antal fika vi ska bjuda på🤗 Ta med dig själv, en vän, kusinen, svärmor eller sambon! (Många åker faktiskt själva på dessa resor!) I november kommer även Kim Zidén och behandlar! På onsdagar fortsätter som vanligt våra fantastiska Meetup!! Denna vecka med @veronicahartwigjohansson som håller föredraget ”Smärta som drivkraft”! I januari/februari startar @mediyogamanda & @gianharpriya upp sina kurser i MediYoga och Kundaliniyoga, håll utkik!! #atmajalaworld #atmajalameetup #mediyoga #yoga #yogaresor #yogaresa #retreat #yogaretreat #mat #plantbaseradmat #möten #sangha #stillhet #tystnad #värme #atmajala #atmajalayoga #atmajalacafe #cafe #kaffe #fika #eko #gröntärskönt #meditation
...

31 3