MediYoga fortsättningskurs med Denise Keyser

I år får vi utmana oss själva enormt, världen ser annorlunda ut..Men MediYogan ser precis likadan ut som den alltid gjort! Med undantaget att vi är färre deltagare i lokalen.I fortsättningskursen är för dig som gått nybörjarkusen eller har gått på MediYoga eller kundaliniyoga tidigare. Du kan begrepp och har grundläggande kunskaper.Precis som vanligt utgår var och en från sin matta och sina förutsättningar, vi jobbar lugnt och inkännande och möter oss själva där vi befinner oss för dagen. Prestation och krav hänger vi av oss utanför!Välkomna till en ny termin!

Vi följer FHM rekommendationer ang avstånd och hygien, vi har dessutom 8 utluftsventiler i lokalen!Eftersom vi alltid måste handskas med ett virus framöver ber vi er alla att noga följa de restriktioner som finns, kom inte till klass vid minsta symptom. Vänligen följ detta annars kommer vi att vara tvungna att avvisa er från lokalen. Medtag egen filt att ligga på och en att ha över er, alltså 2 st filtar. OBS! Inga mörka eller Fällande/luddande filtar direkt på de vita ullmattorna!! Mattor och bolster tillhandahåller vi.

9 ggr 1800.-

Start 21/9 kl 19.00 anmälan via mail info@atmajala.com uppge namn samt fakturauppgifter/adress/mail/telefon. Din bokning är bindande men kan överlåtas till annan person, alt återbetalas mot uppvisande av sjukintyg. Om kursansvarig blir sjuk återbetalas hela summan till samtliga deltagare.