MediYoga helg 2-4 oktober

En hel helg som helt och hållet ägnas till MediYoga. Vi går igenom varendaste vrå i MediYogans rika startpaket! Det är 6 olika meditationer och 3 yogapass som får ta plats denna helg!Mediyoga är en fantastik skatt, jag fann den själv när jag var rejält utmattningsdeprimerad och delar också med mig av mina erfarenheter från den tiden och vad som varit hjälpsamt i min strävan att ta mig i en annan riktning än tillbaka till där jag först blev sjuk.

Den här helgen fokuserar på yoga, meditation och samtal sprungna ur MediYogan, God och näringsrik, lakto-ovo vegetarisk mat! Meditationer ute i friska luften och yogapass inne i värmen. Vi noterar naturens skiftningar och hur dessa påverkar oss! Vi samtalar vid tända ljus i gryning och skymning.

Helgen passar såväl van som ny utövare, många väljer att åka själva till dessa retreats och rekommenderar det alltid till andra i utvärderingarna efteråt. Att ge sig själv en upplevelse enskilt men med andra är en fin upplevelse som både jag själv och andra tidigare deltagare rekommenderar er varmt! Helgen ger dig en fantastisk ingång till MediYoga eller en fin fördjupning, var och en utgår ifrån sina förutsättningar.

Jag som håller i denna helg heter Denise Keyser, jag är socionom, sorgbearbetare, yinyogalärare & MediYoga instruktör med bla vidareutbildning i yoga vid stress, oro, ångest och depression.

MediYoga är ett kontemplativt verktyg att använda både vid förebyggande och rehabiliterande!

Schema fås på plats.

Din investering 2900:- till bg, du uppger namn och datum för vald helg. I det priset ingår en anmälningsavgift om 500:-Medtag egna sängkläder och handdukar. Du sover i delat rum men med gott om avstånd. Vi följer FHM rekommendationer, vi ser att du gör det samma och självklart avbokar du vid minsta symptom och får alla pengar utom anm avgiften på 500:- tillbaka.Incheckning sker på fredagen mellan 15.00-18.00.18.00 äter vi och kl 20.00 har vi första yogapasset på fredagen, sedan fortsätter helgen med yoga , mat och meditationer om vart annat!Mer om just MediYoga kan du läsa på www.mediyoga.seMer om oss kan du läsa på www.atmajala.comKontakt, anmälan och frågor skickas till info@atmajala.com eller 0709321553