Atmajala Cafe-Yoga-SUP

Om Atmajala

Platsen vi längtade till och skapar varje dag. Vi är en mötesplats. En plats att möta dig själv eller andra på. I full aktivitet på vattnet, stilla ro i yogasalen eller i det mysiga sorlet på Caféet!

Vi startade 1 juni 2017 med en idé om en mötesplats. Sangha. Här möter man andra eller sig själv. Vi sitter på stolar från vår lokala finmålare, äter vegan smörrebröd på lokal bakat bröd och dricker lokalproducerad äppelmust! Glassen är ekologisk och kaffet lika så! När du vilar blicken på våra väggar finner du närodlade konstverk. Vi strävar efter en social och hållbar verksamhet och skapar konstanta samarbeten när och fjärran! Vi samarbetar med föreningar och verksamheter, för vi tror på samarbete och att det finns en styrka i att använda våra lokala resurser och att lyfta varandra!

Vi tycker att det är viktigt med miljö, mänskliga rättigheter och rättvisa och samarbetar bl.a. med studieförbund, RFSL Roslagen, Föreningen MÄN, Författare, konstnärer verksamma främst i Roslagen, lokala företagare och andra verksamheter . På Atmajala arrangeras kurser, utbildningar och workshops i egen och andras regi.

En Yogastudio som sedan starten serverar vegan och vegetariska alternativ och arrangerar olika Stand up Paddel (SUP) aktiviteter! Fika, yoga, luncha, paddla eller hyr lokal för en mindre konferens, grupp eller varför inte möhippan! Vi är mötesplatsen att längta till oavsett om det är den härliga yogan, den underbara utsikten, den vänliga personalen, de utmanande paddlingen, den vällagade maten eller vårt fina ekokaffe!

Atmajala, Din Sangha.

Välkommen. Namaste.