Resa, Yoga & Meditation 12-18 jan

Spelar det egentligen någon roll vart vi befinner oss? Nej, egentligen inte! Men vi tycker att det av flera olika både fysiska och symboliska skäl ger ett annat utrymme att ta sig en bit bort från sin naturliga omgivning. Solen och värmen har en tendens att göra oss gladare och öppnare, för att ge några exempel, många mår också bättre i sina kroppar i ett varmare klimat!

Ge dig själv möjligheten att få checka in i sig själv, i mellanrummet och pausen, utan att behöva kasta dig ut i vardagen igen! Det här gör att många upplever dessa resor som både återhämtande och ibland livsomvälvande.

Det här är resan för dig som vill sakta ner, hitta in i dig själv och din egen takt. Resan innehåller MediYoga, meditationer och yin yoga. Ramen är vackra omgivningar, lite vandring och en massa aktiv vila!

Vi kommer att ha olika teman för varje dag. Systematiskt och inkännande kommer vi att praktisera och dela dessa med varandra. Exempel på teman vi kan komma att beröra är: Intentioner, behov, själv-medkänsla, tystnad, acceptans och mycket mer!

Yoga är ett stort område och du behöver varken vara vig, kunna sanskrit eller vara buddist, men vi kommer att snudda vid dessa läror och språk och förhoppningsvis kommer du även tillbaka till Sverige med en lite mjukare kropp!

Egen tid! Passa på att ta vara på att vara själv. Njut av ditt eget sällskap, det kommer att finnas gott om tillfällen att ha sällskap av oss andra! Många väljer att resa just själv på dessa resor.

Vi är väl medvetna om miljöaspekten och bjuder er att under resan kompensera och lära er mer om vilka vardagliga vanor som ni kan ta med er tillbaka för att se och förstå den mer långsiktiga hållningen vi alla behöver ha in i framtiden. Alla kommer att få handfasta tips och möjlighet att kartlägga sig själva och sin egen miljöpåverkan.

Denna vecka är för både nybörjare och van utövare, alla utgår från sina mattor och sina behov.

Boende på strand och havsnära lägenhetshotell med möjlighet till självhushåll. Även nära till affärer och restauranger om en önskar det.

Resa och transfer bokar och betalar du själv. Innan resan hjälper vi dig om du behöver att; leta och boka resa, ser till att alla som reser har möjlighet att ses innan och eller skapa grupper för utbyte av info och boka gemensam transfer mm.

Vi som håller i resorna är Denise & Bjarne Keyser, ni kan läsa mer om oss här på hemsidan under ”Kontakt”

Vart befinner vi oss? Jo, det är närmare bestämt i Malaga provinsen, trakterna kring Nerja! Södra Spanien.

Detta och mycket mer ingår i din resa:

Max 8 deltagare.

 • Frukost
 • 2 gemensam middag
 • Utflykter
 • Yogaklasser
 • Meditation
 • Sol & värme
 • Vila
 • Möten
 • Vandring
 • Enskilda, par och gruppbaserade övningar
 • Föreläsning med hållbarhetsfokus

Sagt av tidigare deltagare:

”Ett fantastiskt härligt koncept, värmen och kärleken i: Yogan, maten, miljön, samtalen, teman, utflykter, som sagt, ALLT!”

”Du är en fantastisk yogainspiratör, du ser allas olika behov”

”Du förmedlar på ett mycket fint sätt, så att alla kan vara med”

”Super nöjd med hela paketet”

”Jag har kommit närmare mig själv”

”Det bästa med den här resan var, yogan, gruppen, sömnen, insikterna, delningarna, NI!”

”Jag har fått nya verktyg/synsätt att gå vidare i livet och större självkännedom, jag är så tacksam”

”God mat, bra yoga och yogalärare, bra gruppstorlek”

”Allt känns så fantastiskt bra!! Yogan, programmet, teman och maten. Bra variation”

”Tack för en toppen-resa, jag åker hem med ny energi! Ni har varit så bra med allt på resan!”

”Allt var bra, allt sammantaget, ni är bäst!”

Kostnad 5995:- varav 1000.- i anmälningsavgift som du betalar för att binda din bokning vid anmälan. (Du bokar och betalar själv för flyg och transfer)
Senast datum för anmälan 29/12 info@atmajala.com