Resa, Yoga & träning, februari 2020 24/2-1/3

Spelar det egentligen någon roll vart vi befinner oss? Nej, egentligen inte! Men vi tycker att det av flera olika både fysiska och symboliska skäl ger ett annat utrymme att ta sig en bit bort från sin naturliga omgivning. Solen och värmen har en tendens att göra oss gladare och öppnare, för att ge ett exempel, många mår också bättre i sina kroppar i ett varmare klimat!

Ge dig själv möjligheten att få checka in i sig själv, i mellanrummet och pausen, men också i aktiviteten, kanske kan du finna nycklar för din balans mellan dessa ytterligheter under denna resa. Det här gör att många upplever dessa resor som både återhämtande, utmanande och utvecklande.

Den här resan bjuder in till en mer medveten närvaro i din kropp, hur tränar du egentligen, Hur är ditt mindset när du närmar dig ditt träningspass, hur mår kroppen efter träning, varierar du träning efter årstid och status, eller ”Kör du bara på” eller kommer du ingenstans? Det är frågor vi tar upp under resans gång!

Vi kommer att ha olika teman för vad rörelse och träning är, glädjen kopplad till dessa och varje dag kommer vi att röra oss och bekanta oss med olika träningsformer. Förhoppningen är sedan att du får med dig inspiration för att fortsätta din träning på hemmaplan.

Yoga och träning är båda stora områden och du behöver varken kunna det ena eller det andra, var och en utgår från sin styrka, sin kondition och sin fysiska status. Vi stöttar och coachar dig utifrån vart du befinner dig. Det här gör att alla kan vara med oavsett om du tränar dagligen eller inte har tränat på 10 år! Vi delar även in oss i lite olika grupper under vissa dagar.

Egen tid! Passa på att ta vara på att vara själv. Njut av ditt eget sällskap, det kommer att finnas gott om tillfällen att ha sällskap av oss andra! Ta tillfället att åka själv, du kanske skapar nya vänner och kontakter för livet! Såklart går det ju även utmärkt att åka med svärmor, bästis eller maken!

Denna vecka är för både nybörjare och van utövare, alla utgår från sig, sina behov och förutsättningar.

Då träning och fysisk aktivitet är temat på denna resa så har yogan en återhämtande och avslappnande form, en stöttande ram där muskler, bindväv, skelett och leder bjuds in till vila, den oerhört viktiga vilan!

Boende på strand och havsnära lägenhetshotell med möjlighet till självhushåll. Även nära till affärer och restauranger om en önskar det.

Vi är väl medvetna om miljöaspekten och bjuder er att under resan kompensera och lära er mer om vilka vardagliga vanor som ni kan ta med er tillbaka för att se och förstå den mer långsiktiga hållningen vi alla behöver ha in i framtiden. Alla kommer att få handfasta tips och möjlighet att kartlägga sig själva och sin egen miljöpåverkan.

Innan resan hjälper vi dig om du behöver att; leta och boka resa, ser till att alla som reser har möjlighet att se innan och eller skapa grupper för utbyte av info och boka gemensam transfer mm.

Vart befinner vi oss? Jo, det är närmare bestämt i Malaga provinsen, trakterna kring Nerja! Södra Spanien.

Detta och mycket mer ingår i din resa:

Max 8 deltagare.

  • Frukost
  • 2 enskilda coachande samtal
  • 1-2 Träningspass varje dag
  • 2 gemensamma middagar, ankomstdag och dagen innan avfärd.
  • Yogaklasser
  • Sol & värme
  • Vila
  • Skratt, gemenskap och möten!
  • Enskilda, par och gruppbaserade övningar
  • Föreläsning med hållbarhetsfokus

Resa och transfer bokar och betalar du själv. Innan resan hjälper vi dig om du behöver att; leta och boka resa, ser till att alla som reser har möjlighet att ses innan och eller skapa grupper för utbyte av info och boka gemensam transfer mm.

Vi som håller i resorna är Denise & Bjarne Keyser, ni kan läsa mer om oss här på hemsidan under ”Kontakt”

Kostnad 5995:- varav 1000.- i anmälningsavgift som du betalar för att binda din bokning vid anmälan. (Du bokar och betalar själv för flyg och transfer)

Senast datum för anmälan 9/2 2020

info@atmajala.com

Sagt av tidigare deltagare:

”Ett fantastiskt härligt koncept, värmen och kärleken i: Yogan, maten, miljön, samtalen, teman, utflykter, som sagt, ALLT!”

”Du är en fantastisk yogainspiratör, du ser allas olika behov”

”Ni förmedlar på ett mycket fint sätt, så att alla kan vara med”

”Super nöjd med hela paketet”

”Jag har kommit närmare mig själv”

”Det bästa med den här resan var, yogan, gruppen, sömnen, insikterna, delningarna, NI!”

”Jag har fått nya verktyg/synsätt att gå vidare i livet och större självkännedom, jag är så tacksam”

”God mat, bra yoga och yogalärare, bra gruppstorlek”

”Allt känns så fantastiskt bra!! Yogan, programmet, teman och maten. Bra variation”

”Tack för en toppen-resa, jag åker hem med ny energi! Ni har varit så bra med allt på resan!”

”Allt var bra, allt sammantaget, ni är bäst!”