Resa Yoga & Vandring 23-29 mars 2020

Spelar det egentligen någon roll vart vi befinner oss? Nej, egentligen inte! Men vi tycker att det av flera olika både fysiska och symboliska skäl ger ett annat utrymme att ta sig en bit bort från sin naturliga omgivning. Solen och värmen har en tendens att göra oss gladare och öppnare, för att ge ett exempel, många mår också bättre i sina kroppar i ett varmare klimat!

Ge dig själv möjligheten att få checka in i sig själv, i mellanrummet och pausen, utan att behöva kasta dig ut i vardagen igen! Det här gör att många upplever dessa resor som både återhämtande och ibland livsomvälvande.

Vi kommer att ha olika teman för varje dag och systematiskt och inkännande kommer vi att praktisera och dela dessa med varandra. Teman vi kommer att beröra är: Intentioner, behov, självmedkänsla, tystnad, acceptans och mycket mer!

Yoga är ett stort område och du behöver varken kunna sanskrit eller vara buddist, men vi kommer att snudda vid dessa läror och språk.Samma gäller för vandringen som kommer att ske i lite varierande terräng men fungerar utmärkt även för den som inte har vandrat så mycket tidigare. Vid vissa tillfällen kommer det även att finnas 2 olika etapper.

Vissa dagar har vi fasta utflyktsmål och andra vandrar vi lite ”friare” uppe i bergen. Områden vi främst besöker är Sierra Tejeda Almijarra naturpark och naturområdet Acantilados de Maro-Cerro Gordo.

Egen tid! Passa på att ta vara på att vara själv. Njut av ditt eget sällskap, det kommer att finnas gott om tillfällen att ha sällskap av oss andra! Självklart går det lika bra att åka med sällskap.

Vi är väl medvetna om miljöaspekten och bjuder er att under resan kompensera och lära er mer om vilka vardagliga vanor som ni kan ta med er tillbaka för att se och förstå den mer långsiktiga hållningen vi alla behöver ha in i framtiden. Alla kommer att få handfasta tips och möjlighet att kartlägga sig själva och sin egen miljöpåverkan.

Denna vecka är för både nybörjare och van utövare, alla utgår från sina mattor, fötter och behov.

Boende på strand och havsnära lägenhetshotell med möjlighet till självhushåll. Även nära till affärer och restauranger om en önskar det.

Innan resan hjälper vi dig om du behöver att; leta och boka resa, ser till att alla som reser har möjlighet att ses innan och eller skapa grupper för utbyte av info och boka gemensam transfer mm.

Tänker att de flesta som anmäler sig till denna resa är medvetna om vikten av vattenflaska, bra skor och kanske ett och annat skavsårsplåster om olyckan skulle vara framme!

Vart befinner vi oss? Jo, det är närmare bestämt i Malaga provinsen, trakterna kring Nerja! Södra Spanien.

Detta och mycket mer ingår i din resa:

Max 8 deltagare.

 • Frukost
 • 2 gemensamma middagar
 • Dagliga vandringsutflykter
 • Yogaklasser
 • Meditation
 • Sol & värme
 • Vila & aktivitet
 • Stillhet
 • Tystnad
 • Möten
 • Vandring
 • Föreläsning med hållbarhetsfokus
 • Enklare matsäck till utflykterna

Vi som håller i resorna är Denise & Bjarne Keyser, ni kan läsa mer om oss här på hemsidan under ”Kontakt”

Kostnad 6295:- varav 1000.- i anmälningsavgift som du betalar för att binda din bokning vid anmälan. (Du bokar och betalar själv för flyg och transfer)

Senast datum för anmälan 9/3 2020

info@atmajala.com