SUP, Stand up paddling

Stand up paddling. Ett relativt nytt fenomen i Sverige som stadigt växer och ökar i intresse och omfång. Nu finns det i nästan alla städer där det finns vatten. Ett super fint sätt att röra på sig eller upptäcka sin omgivning från ett annat perspektiv.

Stand up paddling

SUP innebär att du står och paddlar på en stor och bred bräda avsedd för att just stå och paddla på.

Vi startade vår SUP verksamhet i samverkan med Kajak & uteliv 2015. Sedan dess har den växt och vi har idag ett eget ”stall” med brädor från Black Cat boards, som du antingen hyr på egen hand eller kommer och paddlar i grupp med instruktör.

SUPa i Norrtälje ån och på Lommaren

Paddlingsturerna startar i centrala Norrtälje, mitt i ån invid Atmajala. Turerna går vanligtvis genom ån upp till sjön Lommaren. Vi har även hel och halv dagar då vi tar oss ut på längre turer ut i Norrtälje viken, å systemen inåt land eller andra utflyktsmål.

SUP yoga

SUP Yoga innebär att vi paddlar och sedan yogar på brädorna, yogan är alltid mjuk och stillsam, då vistelsen på brädan ger tillräcklig utmaning i sig! Det är bra att ha förkunskaper i stå upp paddling. Det kan räcka med att boka sig på ett paddlingspass, bara för att få grunderna och en känsla för hur det är att paddla stående innan man ger sig på SUP yogan, men du avgör själv!

Hyr SUP brädor

Hos oss finns möjlighet att hyra bräda på egen hand eller att boka dig på något av alla våra gruppass. Se aktuell info under evenemang på vår FB.

SUP Grupper

Vi har grupper i Stå upp paddling och vår populära SUP Yoga.

SUP Event

Vill du istället skräddarsy din egen aktivitet så kontaktar du oss via telefon eller mail så ser vi till att din upplevelse blir så som du önskar, på egen hand eller i ledning av oss. Kontakta oss, vi hjälper dig.

Atmajala Stand Up Paddle på Lommaren i Norrtälje

Hyr du själv rekommenderar vi att du har förkunskaper, dessa kan du skaffa dig genom att vara med på några sup paddlings klasser med instruktör hos oss, alternativt att du gått kurs och eller är bekant med vattensport sedan tidigare & på så vis känner till säkerhetstänk för dig och eventuella medpassagerare!

Välkomna att njuta av Norrtäljes vackra natur på våra stabila brädor från Black Cat boards!

Dessa hyr du genom att "Droppa in" och hoppas på det bästa, eller så ringer du eller skickar ett SMS (vi föredrar det) till 0709321553 så svarar vi så snart vi har möjlighet!

Priser:

  • 1 timme 200:-
  • 2 timmar, 300:-
  • Heldag 11-16  500.-

Detta ingår:

  • bräda
  • paddel
  • flytväst
  • leash (obligatoriskt)

Hyra av bräda sker inom våra öppettider 10.00-17.00

SUP Yoga med Denise Keyser på Atmajala