Yinyoga med Denise Ht 2020

Året som inte lämnade någon oberörd. Jag är övertygad om att de allra flesta utav oss har drabbats på något sätt av Covid. En del har blivit sjuka andra har begränsats på andra vis, och ALLA har behövt anpassa sig till det nya sättet att förhålla sig till medmänniskor och samhället i stort. Förändringar vet vi av erfarenhet, är påfrestande för oss, det är en så kallad stressfaktor i sig. Och all stress påverkar oss i något mått.

Yoga kan vara ett verksamt verktyg i arbetet i att skapa motståndskraft och återhämtning och för mig är definitivt Yinyogan ett sådant verktyg. Ett verktyg som hjälper mig att hålla stressen på ett lagom avstånd och jag delar så gärna med mig av den till er!

Jag öppnar upp för en yinyogakurs denna termin men ett begränsat antal deltagare.

Kort om Yinyoga:Den mjuka vishetensväg!

Yinyoga är för dig som längtar efter återhämtning, långsamhet, mjukhet, närvaro och utrymme i både kropp och själ. Yinyoga är en stilla och meditativ yogaform, där vi håller positionerna mjukt och länge för att bland annat påverka vår bindväv och våra sinnen. Yinyogan har en fantastisk förmåga att återhämta och läka, den lär oss också att vara närvarande, accepterande och kärleksfulla mot oss själva.

Kursen är 9 ggr, start 23/9 kl 19.00, 90 min lång. Uppehåll v 44, Investering 2200:-. Material finns på plats så som mattor och bolster, jag önskar dock att du tar med ett lakan eller påslakan att lägga över matta och bolster samt en egen filt för att vi ska skapa så goda förutsättningar som möjligt. Du tvättar dina händer vid ankomst och vi har handsprit i lokalen. Fördelen med Atmajalas yogasal är att vi har 8 st utluftsventiler vilket ger oss en god inomhusmiljö och frisk luft.

Vi följer FHM rekommendationer och önskar att du gör det samma. Vid minsta symptom önskar vi att ni stannar hemma, för allas vår säkerhet. Om du blir sjuk inför kursstart så betalas hela summan tillbaka mot uppvisande av läkarintyg. Alternativt att ni erhåller ett tillgodokvitto att nyttja vid annat tillfälle.

Du har mjuka och följsamma kläder och det gör inte ett dugg om sinnet är det samma;)

Anmälan är bindande men inte personlig och går därför att överlåta.

Du skickar din anmälan tillsammans med mail, adress och kontaktuppgifter till info@atmajala.com, du får en faktura i retur och när den är betald är platsen din. Fakturan skickas via iZettle, så kika i skräppost då och då om du inte skulle finna den.

Namaste

Denise Keyser
Socionom
MediYoga instruktör
Yinyogalärare
Cert sorgbearbetare