Yogahelg Eld & Månljus 5-7 juni.

Vi kommer att ha god planering för att följa FHM rekommendationer. Vi har gott om utrymme då vi är en liten grupp och utrymmena är stora. Det kommer att finnas handsprit och gott om tvål på plats och vi kommer att vistas en hel del utomhus.Läs gärna rekommendationerna

Vi betalar självklart tillbaka hela summan på din bokning fram till startdatum om du skulle ha minsta symptom. Det samma gäller för mig som kursledare, skulle jag ha symptom bokar jag av och ni får pengar tillbaka.(Sista anmälningsdatum den 29 maj 2020 , men gärna så snart som möjligt!)

I dessa tider är det många som bygger upp inre stress och kanske är detta tillfälle viktigare än någonsin för just dig, just nu. När ljuset är som ljusast, laddar vi och fyller på. I anslutning till junis fullmåne, hyllar vi ljuset inom oss, stärker oss själva och ger oss lite extra omvårdnad och omtanke. Vi hyllar resan hitintills i våra liv och blickar framåt. Vi firar ljusets tid med yoga, eld, ritualer, meditation och tystnad. Mellan alla pass och aktiviteter serveras härlig näringsrik vegansk mat och fika. Du tar med egna sängkläder, papper & penna samt sköna kläder som passar att andas och yoga i.

Yogaformen är mestadels MediYoga och går att vid behov utföra från stol.

Yogamattor finns på plats och självklart tar du med dig egen om du önskar. Vi checkar in mellan kl 15.00 fram till 18.00 på fredagen. 19.00 serveras middag och vi inleder helgen! Vi checkar ut efter kl 14.00 på söndagen. I helgen ingår 2 middagar, 2 lunch, 2 frukost och 2 härliga rawfika. Meditationer, 3 yogapass, ritualer, grupp och enskilda övningar.

Kostnad: 2500:-

Du anmäler dig genom att skicka ett sms till 0709321553, ange om du behöver specialkost utöver veganskt, endast 10 platser. Vi behöver din anmälan senast den 29/5 men gärna så snart som möjligt för bästa planering.

Jag som håller i denna retreat heter Denise Keyser, jag är socionom i botten, certifierad sorgbearbetare och har arbetat med människor i olika former i över 20 år nu, allt från socialpsykiatri, beroendevård, samtalsrådgivning, handledning, utbildning och mycket mer.

I 10 års tid har yogan haft en betydande del i mitt liv. I 6 år har jag arbetat som lärare/instruktör och de senaste 3 åren har yogan varit det jag jobbar med på heltid! Tillsammans med alla andra delar på Atmajala.Jag brinner för att dela med mig av ”yogamagin” som jag själv upplever den. Yogaformerna är Yinyoga & MediYoga.