Yogahelg Eld & Månljus Lucia helgen 13-15 dec.

När midvinternatten nalkas, nätterna är långa och mörkret täcker vår nord då behöver vi stärka elden och ljuset inom oss.

I anslutning till decembers fullmåne, hyllar vi ljuset inom oss, stärker oss själva och ger oss lite extra omvårdnad och omtanke.

Fira ljusets & ljusbringarens högtid, lucia, med yoga, eld, ritualer, meditation och tystnad. Mellan alla pass och aktiviteter serveras härlig vegansk mat och fika.

Du sover i delat rum och tar med sängkläder, papper & penna samt sköna kläder som passar att andas och yoga i. Yogaformen är mestadels MediYoga och går att vid behov utföra från stol. Yogamattor finns på plats.

Ge dig själv eller någon annan en tidig julklapp! Vi checkar in från kl 15.00 fram till 18.00 på fredagen. 19.00 serveras middag och vi inleder helgen!

Vi checkar ut efter kl 14.00 på söndagen.

Jag som håller i den här helgen heter Denise Keyser, socionom, certifierad sorgebearbetare och yogalärare med en strävan att leva så nära mitt hjärtas röst så att den hörs ända till ditt!

I helgen ingår 2 middagar, 2 lunch, 2 frukost och 2 härliga rawfika. Meditationer, 3 yogapass, ritualer, grupp och enskilda övningar. Kostnad: 2900:-

Du anmäler dig genom att skicka ett sms till 0709321553, du får en faktura i retur och genom att betala den binder du din bokning. Din bokning är bindande men inte personlig, den går att överlåta vid behov. För att avboka krävs läkarintyg. ange om du behöver specialkost utöver veganskt. endast 12 platser. Ca en vecka innan helgen får du ett detaljerat schema.