Caféet

Atmajala Café

En härlig oas mitt i centrala Norrtälje, beläget mitt i den porlande ån i det gamla elverket. En fantastiskt charmig byggnad med anor från början av 1900-talet.

Caféet är beläget i den nedre våningen på markplan, som på sommaren hyser uteplats både på fram och baksida. Baksidan råkar även vara en av de få uteserveringarna i Norrtälje från vilken du kan beskåda solens sista strålar och samtidigt lyssna till det porlande vattnet som rinner genom ån.

Förutom att platsen är magisk så serverar vi enklare luncher och fika. Allt med finess och hållbarhet som utgångspunkt. Rätterna som serveras är vegan eller vegetariska, väl bearbetade och väldigt omtyckta! Vår glutenfria vegan lasagne ”Lasse” är mångas favorit och ”Magisk sallad” talar för sig själv. Många rätter med lokala råvaror, det mesta är eko eller på annat vis kopplat till tanken om hållbarhet och samverkan med andra lokala aktörer!

Alltid Ekologiskt kaffe av riktigt fin kvalitet, allt för att du ska kunna njuta fullständigt! På sommaren har vi även den omåttligt goda, ekologiska ”Gute glassen”, ett äkta glasshantverk från ”grann-ön” Gotland, utan tillsatser!

I cafeet är det alltid en familjär känsla och vi vill gärna att du ser Atmajala Café som ditt utökade vardagsrum! Här händer det ibland att det spelas livemusik, arrangeras träffar och Meetups!

Vill du njuta Caféets härliga mat och fika avskilt går det även bra att boka övervåningen för mini konferens, spex, kalas, möhippor, föreläsningar och mycket mer! Din fantasi i kombination med vår förmåga sätter gränserna för vad vi tillsammans åstadkommer! Det går att duka långbord för ca 20 personer.

Det går bra att hämta mat för takeaway.

Välkomna till Atmajala!

Vi samarbetar med Norrtälje Handelsstads projekt för hemkörning av mat och produkter, läs mera på https://norrtaljeforetag.se/.