Yoga

Atmajala Yoga

På övervåningen i det gamla elverket är energierna höga! Här samsas olika yogalärare, terapeuter, instruktörer och utbildare, ett axplock av verksamheterna är: MediYoga, Mindfulness, qigong, kundaliniyoga och samtalsstöd.

Verksamheterna förändras över tid och med de olika aktörer som är verksamma i huset för stunden. En del aktörer bokar enstaka tillfällen medan andra håller regelbundna kurser. Yogasalen på Atmajala är öppen för bokningar och de som hyr bedriver verksamhet i egen regi. Salen rymmer 12 st yogamattor eller verksamhet på stol från 2-16 personer.

Övervåningen är en charmigt inredd vind, med sina fina runda fönster i alla fyra väderstreck som rymmer yogakurser, kalas, utbildningar och mycket mer. Under höst och vår är det främst yogakurser och utbildningar. Se bilder mm.

Vi tar på regelbunden basis uppdrag av kommun, landsting och privata aktörer, för exempelvis Rehabyoga, Mindfulness och MediYoga, med mycket goda resultat. Referenser finns.

Exempel på några av de kurser som hålls regelbundet;

För att se hela kursutbudet kika under evenemang på facebook där finns alltid aktuell info.

I huset bedrivs även Kundaliniyoga och andra typer av yoga, det varierar lite från termin till termin. Aktuell info på Facebook.

Vi hoppas kunna starta upp kursverksamheten hösten 2020.